Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På paus i helvetet

En törst efter livet,
omöjlig att släcka.
Glaset halvfullt av tomhet,
halvvägs med tårar.
Och jag drunknar.

En stund på jorden,
ett njutbart kort.
Som blev evighet,
på paus i helvetet.
Och jag sitter fast.

Du tror jag vilar,
men är i en mardröm.
När någon ej syns,
finns hon ej mer.
Och jag somnar.




Fri vers av Alekpalek
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-03 10:46



Bookmark and Share


  E Nordin VIP
Vackert
2021-07-03

  Larz Gustafsson VIP
Det gäller att se till att man slipper tillbringa evigheten på den plats som felaktigt benämns helvetet, d v s förtappelsen.
Endast genom tron på Jesus är detta möjligt.
2021-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Alekpalek
Alekpalek