Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Västerbotten

Drömherrgård i Attefall-format
omgivet av grönt guld och forsar, äkta guld och åbäkiga grundämnen
Markens gröda
Odalbonden
Go North Young Man
Land of semi-domesticated reindeers
Odla hydroponisk trädkoja




Fri vers av A. Ostsee
Läst 140 gånger
Publicerad 2021-07-04 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee