Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som inget och allt

 

Han blev varse mörkret

Som smög borta i ögonvrån

Närvarande fast ändå svårfångat

Inget slank igenom år av beck

En gång mjukt,nu härdat!

 

Tiden är varken god eller ond

Den tittar på utan att låtsas

Medans vi bygger fasader

Att ha många fasader

gör det svårt att se sig själv

Ögon lyser genom dom alla

Ändå vet ingen

På sin höjd anar

 

Byggda under tidens blick

Varje sten ett steg närmare

det överväldigande mörkret

 

Vägen att bli fri går genom stenarna

Tar en åt gången

ljuset är långt bort

Går vilse

stannar upp

Letar ögonens spegelbild

 

Håller tummarna

att det är rätt att söka iris

Det är där jag hoppas finna

Den sprakande blå härligheten

 




Skapa | Skriva av Hopplös själ
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-07 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ