Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min svaghet..

Jag lider inte längre

Herren står mig när

han prisar min svaghet

där hämtar jag kraft,

nu min styrka

då står jag stark!

Jesus led på korset

hans uppståndelse

och hans svaghet

talar till mitt hjärta!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-07-08 00:37



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så vackra trygga ord
2021-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Jättefin text, varav hjärtat är fullt skriver pennan.
2021-07-12

  Kajan VIP
En väldigt fin text, mjuk i rytmen och om viktiga ting.
2021-07-11

    Lena Staaf VIP
Ja, sin svaghet får man uthärda. Med gott stöd.
2021-07-08

  Sparvögat VIP
Så fina ord…
2021-07-08

  Bibbi VIP
Amen!
2021-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy