Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

början är nu slut och inget därimellan

 

Om du visste vad sorg är

se det som ett torg

Människor de pratar och ler

Du går där men ingen som ser

 

Irrar gör du

slår dig sen ner

kyparen kommer

han ser dig och ler

du ger honom penning

sen finns du ej mer

 

se nu tillbaks

du drömde en gång

att vara  i centrum

en ton i en sång

dela med andra

med andra nu vandra

 

vad säger du nu

På torget där spelas 

en pjäs utav rang

du delar bara

dess efterklang

 

Skuggan av dig 

raderas rätt fort

du finns ingenstans

inte ens i periferin

på ett nersolkat kort

 

sörj att du föddes 

vänd dig nu bort

ingen som ser dig

vill röra vid lort

 

sorg är det sista

det enda du kan

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-11 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ