Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkomna min lyckligaste text

Lycka är för mig korta stunder. Ögonblick. Ibland minuter. Jag kände lycka ikväll. Fullständig tillfredsställelse. Jag tänkte att jag ser solen och jag ser fram emot att bada och det är allt jag vill. Kände mig tacksam över att leva. De ögonblicken är lyckliga, jag tvivlar inte på det när de inträffar. Kanske samma som med kärlek ”du vet att du är kär när du är kär”. Vet att jag är kär nu. Eller är kanske inte hundra men är hundra på att jag uppfyller de kriterier som finns när det gäller vad man känner inför en annan människa när man är kär i den.

Är glad att jag var lycklig ikväll. Så otroligt givande. Att jag har ett glas vin i kroppen har säkert med saken att göra. Förstår i så fall alkoholister. Fast de förstår jag ändå.




Övriga genrer av Ordekvilibrist
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-12 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordekvilibrist
Ordekvilibrist