Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaget minns

jaget minns
glädjen som var
de böljande vågorna av skratt
som sköljde över
mina nyckelben

jaget frågar
har du redan öppnat porten
till glömskans brunn

jaget besöker
den viskande dalen
ekot av röster
för evigt sammanflätade
med mitt hår

den svarta rösten - det okända
solens röst - en mulen dag
gul var den - mammas röst
ljusgrön var - mina barns
en körsång av färger
som vinden fångat

jaget nås av svar från
en oändlig himmel
den bruna jorden
lövskog, barrskog
en naturens orkester

slutna sinnen öppnas
av vindens färgpalett
eviga toner når djupet




Fri vers (Fri form) av ew
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-13 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ew