Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott en exhibitionist!

Människan är aldrig nöjd.
Åt sin klagan är hon böjd.
Allt som sker är andras fel.
I strider har hon ingen del.
Lättkränkt löper hon amok
för mortparten är inte klok.
Varje mening följs av men.
Gnället kommer efter sen.
Bara hon får allting göra...
Ja, det får alla andra höra!

Varje gång hon kör sin bil,
verkar den som en missil.
Ty hennes intelligenskvot,
mäktar inte med en idiot!
Missnöjet haglar över allt.
Det är varmt eller för kallt.
Alla skratt gör henne trött.
I själva verket ser hon rött.
Ja varje tröttsam optimist
är blott en exhibitionist!




Övriga genrer (Satir) av Camilla Heinonen VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-16 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP