Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


d. 16:e Juli 1991.


Här (Till Robert Motherwell)


Här landar muskler
under en svart vinge
som stiger upp
till hennes hals
och släpper ut rop.
Taggad djupare i roten
än djungelns stjälkar.
Civilisationer
av ihåliga uttag.
Löss lurade
av ockra och oliv.
Tak som hukar
över bar mark
avsedd att beridas.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-16 10:08



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Den abstrakta expressionismen finner här nya uttryck även efter den 16:e juli, 1991!

2021-07-16

  alicja lappalainen VIP
utan vår perception finns ingen kost
2021-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen