Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kamrer.


Bokförare


Jag sorterar våra saker.
Jag katalogiserar.
Räknar döda kroppar
i en grop.
Sopar verandor
för ankommande
hyresgäster.
Jag övar på intervjuer
i en spegel.
Jag tränar på att
säga nej till demoner.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-07-18 00:27



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Här är det möjligt att läsa in mycket, och det är spännande. Själva läsupplevelsen tyder på nogsamt skrivarbete.
2021-07-18

  alicja lappalainen VIP
Väcker ångest
2021-07-18

  Ulf Carlsson VIP
Psykopatins hantlangare.
2021-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen