Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


samspråk


Utanför ordens barriär


Vi människor är
språkliga varelser
i stort behov av att förstå
och göra oss förstådda

Vårt språk tar sig uttryck i
tal skrift
tecken gester
ögonrörelser grimaser
och ljud

samt
det som uppenbarar sig i rummet;
vibrationer mellan dig och mig

det outtalade Samspråket

utanför ordens barriär
där jag känner mig befriad
och förstådd

vågar acceptera mig själv

Varsamt låter jag förståelsen
studsa tillbaka
för att finna fäste

i ditt hjärta




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-21 19:36



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om Samspråket som vibrerar av kärlek, värme och gemenskap.
2021-07-21
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP