Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bryta mark.


Marköverdrag


Det finns en väg i Beijng.
Naturligtvis finns det ock
många andra sådana.
Men detta är en väg
som bärs fram av mig.
Jag lämnade där ett råmärke
och det vinkar efter mig
eller så ligger det stilla.
Betrodd mark upptäckt,
men inte återhämtad, av mig.
Tills min grunda väg
åter har gått igenom den.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-24 21:53



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en avvaktande stämning ändå försiktigt optimistisk
2021-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen