Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat: Rosary mystery sonatas (no.3)


Flickan utan orsak(och pannkaks-terroristen)




De möttes framför ett
Banksy graffiti på en
avflagnad husvägg
en afton i April . ..

Han sa: Gillar inte mig.
Gillar inte orden. Men
Känslan inuti dem.

Ingenting är fint
I dina ögon kanske
inte mina

Känslan är inte fin
Den är känsla som
kan vara olika,ofin

Gillar inte dig,du är
bara ett namn med
olika eller likadana
kläder på dig

Men gillar känslan
Inuti dig och mig
För den är äkta

Känslan har sin
egen betydelse

Hur kan vi få den
att börja brinna. ..?

Utan att Storebror
som vill se,inte ser?

Vad hon svarade och
känner,förtäljer inte
alls historien.

Eftersom hon alltid är
och verkar. ..Utan utom
-liggande orsaker.










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-25 05:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP