Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En morgonvilsen, längtande, trängtande obotlig romantikers tankar och funderingar kring det som är allra mest väsentligt i livet ...


Tänker inte så lite på dig ...

... och undrar om du
så ock just nu
tänker lika mycket på mig ...

Det jag känner är
att jag önskar lite mer
än allt det här 
som berör det där

du vet ...

Saknar dig
så innerligt
men vet att du 
saknar mig så mycket mer

Du vet inom dig
vad du vill ha
och nöjer dig ej
med mindre än mig

Och det är ju
precis som det ska va'

Vet att du vill
minst lika mycket som mig

och att du vet
att du är så innerligt
välkommen till mig

och att du är den kvinna
jag så länge sökt finna
Den som verkligen bara
är den enda
vackra, söta underbara

dig vilken bara är ämnad för mig

Precis så som jag bara
är den mig som är ämnad för dig

Du känner mig
och vet att jag kan
ge dig allt det du vill och önskar få
av den man
med vilken du vill dela ditt liv

Kanske är det så 
att det visar sig vara 
det enda absolut självklara
nu som då

att vi är ämnade för varandra
vi två ...

Tanken värmer mig
och skänker mig hopp om framtiden

Det enda jag saknar just nu
är att också jag får veta lite mer om dig
så som du redan vet det mesta om mig

Så snälla, söta, rara
fina vackra underbara du ...

... svara på min lilla stilla undran

- Vem är du?

 

 

 

_____________________________
Publicerad här tidigare i september 2012
Idag 2021 vet jag vem du är
älsklingen min ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-28 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP