Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Börjar likna en begynnande samlingskrönika över ett ännu okänt antal olika sätt att skrifta ner sin längtan efter den äkta kärleken ... *suck* (2012) - Idag 2021 finns du i mitt liv!


När du ler mot mig ...

... och möter min blick
jag ser stjärnesljus
tändas i dina ögon

Då känner jag 
din själ
beröra min
och hur mycket 
jag dig älskar
och vill få vara
bara din

När du kysser mig
och låter dina händer
vandra över min kropp
du får mig känna
hur innerligt du mig berör
och att det finns hopp

Mina händer läser dig
och mina fingrar
känner i varje millimeter
av din mjuka lena hud
hur mycket du älskar mig

precis så som jag
känner inom hela mig
hur mycket jag så ock
älskar varje liten aspekt
av allt det som är 
så underbart mycket
och innerligt bara dig

Önskar intet mer
än att du mina
fyrbåkar ser
och känner att
du inte längre
vare sig vill eller kan
vara utan mig mer

och att du visar mig
vem du är

så jag äntligen får
möjlighet till
att få lära känna dig

Den dig som är
den där
som är så innerligt
mycket ämnad
bara för mig

så som jag så ock
är ämnad för dig

Du fattas mig!

 

 

 

_____________________________
Publicerad här tidigare i september 2012
men den förmedlade känslan 
saknar bäst före datum ...
Men idag 2021 skänker du, älsklingen min,
mig den känslan o så mycket mer varje dag
jag är tillsammans med dig!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-30 05:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP