Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papper

Gråter inte över spillda tankar
Släpper dem till marken där jag vankar
Skriver upp nåt på en lapp till andra
Som i dessa trakter också vandra

Hittar du ett papper, kanske flera
Undrar du hur papper ska studeras
Vik ihop det, gör det till en svala
Flyger högt och sen mot marken dalar

Att plocka upp ett papper och dess rader
Veckla ut och läsa vad nån sa där
Kan vara som att äta gräddig tårta
Kan vara som att tyda livets gåta.




Bunden vers (Rim) av A. S.
Läst 211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-08-04 18:32



Bookmark and Share


  SatansSon
mycket bra.
2021-09-25

  Bengt H VIP
Uppskattar att rimmen inte riktigt går ihop i de två sista stroferna. Det blir lite som en äkthetsstämpel.
2021-08-09

  Monica Lindgren
Fint och klokt.
2021-08-05

    Sefarge VIP

Kanske vikt i 10-delar?Alltid
Intressant få inspiration
Av andras skrivelser
Men ej säkert det
Blir "bättre" för
Det?
;)
2021-08-04
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.