Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Selfie

Så såg jag dig på instagram, Selfie
Med solglasögon
Bilburen nöjdhet
Luftkonditionerad svalka
Bekväm sits
Nice day
Skrev du.

Nice day
Skrek jag.





Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-05 12:22



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Säger mycket med få ord, mycket bra avslutning !
2021-08-05
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.