Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


,


Lidandet tar plats!

Jo, jag skriver av mig,

jag lider nu igen,

det är fasansfulla kval

ont i hela kroppen

och enorm svaghet

inget jag önskar någon

finns det någon hjälp

att få?

Har lämnat prover

idag, kanske jag får

besked? Hjälp!

Inte bara kvirr!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 150 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-05 19:20



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Krya på dig nu!
2021-08-07

  Bibbi VIP
2 Kor 12:9,10
2021-08-06

    Lena Staaf VIP
Kroppens lidande kan vara så svårt. Vi är beroende av att våra kroppar fungerar! Håller alla tummar för dig.
2021-08-06

  Sparvögat VIP
Omtanke till dig med förhoppning att ditt onda försvinner…
2021-08-06

  Marita Ohlquist VIP
Berörande skrivet om att inte må bra, hoppas du får den hjälp du så väl behöver.
2021-08-06

  Kajan VIP
Ett svårt lidande i denna berörande text, ett rop efter hugsvalelse som är djupt mänskligt. Hoppas önskan besvaras.
2021-08-06

  Fjellhuldra VIP
Så fint skrivet.
Hoppas allt går bra och du får besked
snart.God bättring.
2021-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy