Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett hav av bekännelser

släpp mig och låt mig flyga!
jag smakar blod i munnen
och sand på knäna.
gårdagens mumlande röster
sitter kvar i mitt hår
och jag simmar tvåtusen meter
under silverklart vatten
men resterna sitter fortfarande kvar.
mina försök till uppror
är bara bubblor
som långsamt stiger till ytan
och jag är varken på väg uppåt eller neråt.
någonstans i mitten
av ett hav av bekännelser
har jag tappat orienteringen
och luften tar snart slut.

bara låt mig gå
någonstans på stigen kanske det finns ljus.
ett hål i molntäcket med guldstålar som visar vägen.
släpp allting och låt fantasier
äntligen bli verklighet!
smaka på livet!
sommaräng och trolska hemligheter
blandat med körsbärsträd
och slitna favoritskor
som vägrar slängas.
jag är nästan där
bakom hörnet skymtar någonting
som fattats mig i flera år,
så bara släpp taget
och låt mig känna någonting igen.




Fri vers av crushoftheyear
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-26 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crushoftheyear
crushoftheyear