Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmations-önskningar på drift ... ... sökandes den dig som är ämnad för mig ... - Publicerad här tidigare i september 2012 - nu 2021 finns du i mitt liv ...


Mina händer ...

... älskar att få läsa dig
när de smeker 
och leker
med varje liten
kvadratmillimeter
av varje liten del av dig ...

... samtidigt som
du kysser mig

och jag känner hela dig
så där alldeles

nära, nära tätt intill mig ...

... emedan dina händer
läser varje liten del
av hela mig 
och känner
hur mycket jag älskar dig ...

... så som jag känner
att du så ock älskar mig ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-08 20:12



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Vacker kärlekssaga
2021-08-10

  Monica Lindgren
En riktig kärleksdikt, rentav erotisk.
2021-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP