Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maten är viktigast! Haiku!

Man måste äta regelbundet

inte slarva med maten

för då blir du svag å ämlig!




Bunden vers (Haiku) av Niliboy
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-08 21:07



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
God och vällagad mat på bestämda tider lägger grunden för välmåendet. Tur att vi kan äta oss mätta i det här landet.
2021-08-09

  Bibbi VIP
Verkligen sant och äta rätt mat...
2021-08-09

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord på hög nivå.
2021-08-09

  Fjellhuldra VIP
Maten är utsökt
När den lagas med sundhet.
Så viktig äta regelbundet.
Fin rimmad dikt.
2021-08-08

  Sparvögat VIP
Maten är väl värd att välja med omsorg…
För de som kan
2021-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy