Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta lådan

Det är inte ditt fel att tiden går
inte heller
krusningen på sjön
eller natten på andra sidan jorden

Ta höjd
och flyg genom livet
så långt du orkar
var inte rädd
det finns ingen svart låda att hitta
i bergens steniga branter




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-08 23:22



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Tycker om…
2021-08-08
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP