Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom

Tom
Bara ett skal kvar

Det som en gång var
flyter ovanpå
Innuti
Runt omkring

Jag ser att
hon griper efter
Sammanhang och
mening

Inuti
svart av sot
som gör ont
som svärtar ner
som inte ska vara där
som gör det tungt att andas

Sot som nog aldrig
går att tvätta bort




Fri vers (Modernistisk dikt) av Pia de Veen
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-09 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia de Veen
Pia de Veen