Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjlig gasläcka

Jag skulle ha
berättat det för dig...innan.

Det bara blev inte så

Tänkte att du aldrig
skulle förstå ändå

Och nu dansar jag redan
runt dina fötter

Slingrar mig runt ditt liv

Stiger dig åt huvudet

Tyst
Obemärkt
Osynligt
Luktfritt

Från flytande
till fast
till plasma

Jag är en gas

Förlåt...









Fri vers av Pia de Veen
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-17 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia de Veen
Pia de Veen