Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I mitt låsta skrin


Pärlor

I ett skrin
ligger mitt vita pärlhalsband

Jag gläntan på locket...

Inte mindes jag att det var så vackert!

Ärtan, pärtan, pirum, parum...

Vilken lång rad av vackra pärlor, av tid, tro, av "kanske ändå"

Där hänger måndag, tisdag, onsdag... på rad och
En kort stund kan jag se
hur allt hänger samman






Fri vers (Modernistisk dikt) av Pia de Veen
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-12 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia de Veen
Pia de Veen