Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rikt inre liv


Annons

Rikt inre liv bortskänkes!

Skänker nu bort mitt inre rika liv då jag tröttnat ur och inte har plats för det längre. Det har några repor och hack och behöver därför lite kärlek och kanske en rengöring.
För den tålmodige och den som inte funderar så mycket kan detta dock vara ett riktigt fynd!
Du får även med ett tungt hjärta som också det kan behöva lättas upp lite. Annars fungerar allt bra.

Först till kvarn gäller och har inte skiten hämtas före fredag åker det på soptippen!




Prosa av Pia de Veen
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-13 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia de Veen
Pia de Veen