Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny tid

Lampans sken

Sprider sig

Över de mörka gatorna

Hör stegen

Skynda fram

Tiden rinner ut

Det har gjort ont

Tårarna faller

Sakta ned

Från kinden

Smärtan 

Svår springa ifrån

Lägg bort minnen

Det finns en ny tid

Pulsen slår långsammare

Ta imot omtanke värme

En ny dag av hoppfullhet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-10 14:29



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
VARJE DAN FINNS BÖRJAN OCH SLUT
2021-08-10

  Niliboy
En ny dag av hoppfullhet, låt oss tro på det! Fin förtröstan!
2021-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP