Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Litteraotur?


En lös vers


Det har blivit så lätt
att skriva en lös vers
om vår blå himmel
eller vår tids
rasmotsättningar.
Men faktiskt
är denna löshet
mestadels en symbol
för krass ytlighet.
Ett lager av spackel
som kan penetreras
litteraturvetenskapligt:
Många av oss är trötta
på den kategoriska
regelbundenheten
hos stories om krigare
och horder av arga apor
och terroristerna
på andra sidan havet.
Låt oss koppla av:
Lyckan ligger
runt hörnet.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-10 17:16



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
BALANS
2021-08-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Nu tuttar glassbilen i grannskapet, regnet har slutat vi sov skönhetens skönhet, solen skiner, låt oss gå, resten av månaden utan internetuppkoppling.
Världen klarar sig utan oss.
2021-08-10

  A. S.
Klimatrapporten - inget hörn av världen opåverkat. Men det är viktigt att minnas lyckan i det nära, för att inte helt tappa modet..
2021-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen