Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min längtan!

Jag längtar hälsa

jag längtar ömhet

å förståelse!

En läkare

som förstår 

å är grundlig

Det är min önskan

bara så!

Det är väl inte tjat

det är ju bara en

önskan!

Eller hur?




Fri vers av Niliboy
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-12 15:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En stark önskan når alltid sitt mål,säger bibeln.
2021-08-14

  Kajan VIP
Ja, förstår dig till fullo; ett empati test kanske ändå vore lämpligt vid utbildningen.. En mänsklig vädjan som berör.
2021-08-13

    ej medlem längre
Klokt sagt, och med ödmjukhet.
2021-08-13

    Ohemulen VIP
Ja vilket lotteri det är med läkare. Det borde inte vara en längtan utan en rättighet att få träffa en professionell och vänlig doktor som också är en klok medmänniska.
2021-08-13

  Marita Ohlquist VIP
En väsentlig önskan om att få hjälpen du behöver.
Må det bli dig givet.
2021-08-13

  Sparvögat VIP
God hälsa är en förutsättning för att må bra i livet…
En bra läkare är väldigt viktigt som kan lyssna och förstå…
2021-08-13

    Lena Staaf VIP
Hälsan är grunden. När man inte är kry så är det viktigast att få en läkare som man kan känna förtroende för.
2021-08-12

  Fjellhuldra VIP
Det är viktigt att få längta
Och hälsan är mycket betydelsefull
i livet.Hoppas du får träffa bästa
läkaren.
2021-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy