Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmationsprocessen fortsätter med oförminskad styrka ... - nu som då när detta flöde först publicerades i september 2012 ... - Idag 2021 finns du i mitt liv, älsklingen min!


När jag känner dig ...

... nära tätt intill
är det inte så svårt
att känna och se
vad det är jag vill

När jag känner
ditt hjärta slå
och du kysser mig

berättar mina händer
för varje liten del av dig
hur underbar
du är för mig 

Doften av ditt hår
och din hud
så där alldeles nära min
är det som får
mig att vilja
älska innerligt 
och sinnligt
på alla tänkbara sätt och vis
tillsammans med dig

intills vi båda känner
att vi tappar all kontroll
och vi kommer och går
bortom gränsen för
vad även den
allra största njutningen når 

igen och igen och igen 

bara för att vi vet
att vår alldeles egna verklighet
är så där alldeles speciellt tillåtande
fylld av förälskele och passion

i varje möjlig situation
där vår intuition
berättar för oss 
att vi för varandra är
varandras drömmars mål 

och påminner oss om
det vi redan från början visste
men kanske ej vågade tro
är någonting vi båda förstår

är grunden för att 
vi så mycket vill
därför att vi känner
att det är så självklart att vi får

Det är just det här 
allt det där

som allra mest väsentligt i livet är
egentligen handlar om 

när vi så som vi nu gör
tar till vara på 
det vi äntligen av livet får 

Allt det vi så länge sökt finna
jag min rätta kvinna
och
du din rätta man 

och insikten

 Insikten om 
att du och jag
är ämnade för varann 

Om du bara kunde ana
hur länge jag sökt dig i mitt liv
och hur lycklig jag känt mig
varje gång jag lyckats finna dig

och hur fruktansvärt ont det gjorde
inom hela mig
var gång du försvann
fastän du ej så borde

Men livet i sig
har så varit och är
bortom vår kontroll

När livet tog dig ifrån mig
gick min lyckomätare 
från oändligheten
direkt ner till 
en bra bit under noll 

igen och igen och igen 

Men det är nu rätt länge sen
det hände senast
och även om tiden går fort
så hoppas jag och vill så tro
att när jag åter igen finner dig
som är så innerligt bara ämnad för mig

Då kommer du att förbli 
mer än för blott 
en kort evighets sekund med mig
och jag kommer ej någonsin mer
tillåta livet ta ifrån mig dig 

En god början vore dock
om du kunde låta bli
att fortsätta lysa så intensivt
med din alltför närvarande frånvaro
i mitt nuvarande liv 

Ty du fattas mig! 

och jag behöver verkligen dig
så som jag vet att du ock
minst lika mycket behöver mig 

Väntar på dig
och så jag alltför länge väntat har
Önskar du kom till mig snart
medans det ännu finns tid kvar ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-12 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP