Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Helig inspiration!

Att äga den levande tron

att ha något högre

att klaga och bedja

att få bönesvar,

att fyllas av glädje

och av förtröstan

så ler lyckan

och du mår bra!

 

Psaltaren 16

Den trognes underbara arv

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 152 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-13 16:40



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så fina ord till lyckan som din tro skänker dig…
2021-08-15

  Bibbi VIP
Så är det.
2021-08-14

  Kajan VIP
En text som rymmer mycket om relationen till en Gudstro, vacker i sin synbara enkelhet, som passar ypperligt.
2021-08-13

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om glädjen efter att ha,fått svar i bönen.
2021-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy