Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Broder S Maximilian martyr, minnesdag 14 augusti!


Det glädjefulla hjärtat!

Jag är en sökare

som segar sig framj

ganska klar i pallet

men med kropp

så svag!

Jag finner ingen råd

å tiden bara går

nu ska jag ta prover

hoppas jag får svar!

Jag e ju bara 74!

Men med ett hjärta

så gla!

Psaltaren 16

Den trognes underbara arv

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 170 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-08-14 20:53



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Trots allt så är du en positiv och fin människa, så trofast din tro!
2021-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Även om kroppen är svag så har du en inre styrka som bär dig genom livet.
2021-08-16

  Blått Norrsken VIP
Den trognes underbara arv är en stor tröst och glädje . Allt är nu av idag och det finns inget slut , bara en annan form. Affirmationen jag är frisk är ett sätt att hålla sig stark .
2021-08-16

  Bibbi VIP
Lycka till med Guds hjälp!
2021-08-16

  Bodingen VIP
Helt rätt, den gamla klyschan "tänka positivt" kan funka än idag.
2021-08-15

    Lena Staaf VIP
Att känna glädje och mod är särskilt viktigt när hälsan sviktar.
2021-08-15

  Sparvögat VIP
Hoppas att du även får tillbaka styrkan i kroppen då både kropp och själ behöver sin styrka…
2021-08-15

  Fjellhuldra VIP
Så fint att du kan hålla modet och
glädjen uppe det är en stor styrka fast hälsan inte är god.
2021-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy