Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det blåser mellan grenarna på stora eken

När det blåser ute, hör jag de sorgsnas röster
mellan grenarna, på den stora eken utanför mitt fönster.
De liksom sjunger ut sin sorg till oändligheten,
somliga klagande andra mer vinande och till sist
de som låter som en svag viskning.

Jag lyssnar uppmärksamt på dem alla, men jag
tycker bäst om de svaga viskningarna,
de liksom smeker sig in i mina öron och sinne,
och jag känner deras sorg starkt i mitt hjärta
Jag önskar att jag kunde stilla deras sorg en dag.







Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-14 22:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan känns i denna..
2021-09-02

  Lars Hedlin
Känslan känns i denna..
2021-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om sorgens olika röster och önska dem att få lugn och ro.
2021-08-18
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP