Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna Dina ögon får du se...

Man ska leva på varandra
och bjuda på kroppen som man har!
Man ska värma på varandra
medans kropp har ork och hettan kvar...

Annars det händer i livets spel
om elden slocknar kan det bli fel...
Det finns en mening med det som sker
ty svalnad kropp
kan bli ett stopp för egen del...

Man ska leva på varandra...

Man kan förklara och ge ett svar
på andras frågor om de nå´n har...
Dela värmen, blott i liv en del
men man kan lära sig
den gör ju en hel del...

Man ska leva på varandra...








Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-15 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt