Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation utifrån inspiration som får mig att söka än mer affirmation ... - tidigare publicerad här i september 2012 - Idag 2021 finns du i mitt liv, älsklingen min!


När jag hör melodin ...

... av de för mig
allra ljuvaste toner
i din vackra röst

Allt det du förmedlar
genom dina ord till mig
når ända fram och in
i mitt allra innersta rum
och får mig känna
en innerlig själslig tröst

Du får mig känna
sommaren förlängas
och fortgå i mitt inre
trots att det redan är
långt framskriden höst 

Vill bara få hålla om dig
nära, nära tätt intill
och känna dig vila
mot mitt varma bröst ... 

... och få känna 
hur all oro dig lämnar
när du hör min
lugna trygga röst ...

... förmedla det 
jag känner inom hela mig
när jag tänker på dig

Tre små ord
vilka bär med sig 
och förmedlar allt det
som är väsentligt för mig ... 

- Jag älskar dig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-08-16 04:29



Bookmark and Share


  Dito VIP
Åh,detta kan man sakna,så fint att du fått den gåvan som gör det möjligt
2021-08-27

  BenGust VIP
får mig känna
sommaren förlängas
och fortgå i mitt inre

En talande bild.
2021-08-17

  aol
Så vacker hyllning till din kärlek
2021-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP