Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

Fann något vackert

Men likt en ökenoas

var hon en hägring




Bunden vers (Haiku) av hawkeye
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-07-26 21:02



Bookmark and Share


    Nallebjornen
Oj oj oj en klar 5:a
2006-07-27

    Xena
=( fy... den här blir man ledsen av men det är ju bra... jag menar man berörs...
2006-07-26

  Nettan
Attans!
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye