Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så olika språk ögon kan tala vid samma sekundtillfälle


Ögonspråk

Mina blev glada

vid oväntat synmöte

Dina skräckslagna




Bunden vers (Haiku) av hawkeye
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-26 21:04



Bookmark and Share


  Marie Å
Fint skrivet.... ögonen talar sitt tydliga språk.....
2009-01-06

  Gunwale VIP
Aldrig är man i fas! Fin haiku.
2006-07-27

  Emfre
Där fick du till det! Bra skrivet både till innehåll och språkbruk. Snyggt!
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye