Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flash fiction


Om att tappa fotfästet


Från att se vargar

som inte är där

men ändå är


till att höra suckar

från någon

som inte syns


galen eller inte

kanske är det vargen

som ger sig till känna


som är ännu närmre

känner min ensamhet

hör hur jag går sönder














Prosa (Kortnovell) av Poesia VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-18 16:52



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Förnimmer en glidande rörelse, mot den tålmodigt väntande faran. Text med stor laddning.
2021-08-20

  Lustverket VIP
Lite av en thriller. Hoppas du står pall!
2021-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP