Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Guds frid-Jumalan rauha!

Inget är som en levande tro

och den frid som följer,

jag längtar det levande

ordet, förkunnelsen

vissheten och Anden!

Ordet som helar och

läker....å livar själen!

Jag känner sån glädje 

över att jag funnit....

Dysterhet griper inte

mig, nej jag är bara

hel å snäll!

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 383 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-08-19 15:03



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så fint och ha en sån stark tro och inte
låta dysterheten ta över.
Fin rytmik i dikten.
2021-08-20

  Kajan VIP
Den Stora Trösten och Tryggheten glimtar fram här, och extra guldstjärna för de finska orden !
2021-08-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om religionens betydelse i ditt liv.
2021-08-20

  Sparvögat VIP
Med vänlighet kommer man långt…
2021-08-20

  Bibbi VIP
Fint.
2021-08-20

    Lena Staaf VIP
Att vara hel och snäll låter som en väldigt fin målsättning.
2021-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy