Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomheten är total

tomheten är så total i mitt liv nu jag har allt men det 

blåser starkt ett tomnt håll djupt inom mej av saknaden 

 

av allt som jag gått miste om den här sommaren . allt fanns 

där ute men jag sitter låst bakom armerade fönster jag kände

 

starkt pullsen där ute men jag kunde inte ta på den allt jag älskar

finns där ute så nära men så långt i från min verklighet . allt lever 

 

i min önskan och fantasier för där lerver jag i en verklighet som 

inte finns i dena värld så tomheten är total i liv men jag hoppas 

 

att framtiden fyller ut alla ytor av saknaden som lever här nu . bara 

för en minut så är min lycka gjord i dena värld av saknad .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-19 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten