Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara för en gångs skuld

mitt liv har inte varit en gång av rosenblad eller 

jag har inte ätit soppa med silver sked min himmel

 

hadde inga glimrande diamanter som lös upp mitt

mörker efter min väg . men jag hadde turen att möta 

 

kärleken i från oväntade håll i kylan så jag fick värma 

mitt frusna hjärta med gämna mellan rum för jag är 

 

född under olycklig stjärna . som har fölt mej under hela

livet eller duma val eller stolthet kalla det vad ni vill men 

 

jag är förloraren efter min egen väg för jag har alltid sökt 

men aldrig funit något efter min väg för jag har alltid varit 

 

så känslig jag har så mycket inom mej . jag känner så mycket 

men jag säger aldrig något jag finner inte orden som passar 

 

känslorna inom mej men bara för en gång ska jag finna rätta 

orden inom mej och ge till den vackraste kvinna jag skådat på 

 

denna jord i minna ögon ska hon vara allt i min värld bara för 

en gång ska jag våga ta sista dansen i mitt liv . med någon jag ska 

 

ge mitt krossade härtas bitar så hon kan läka såren och foga alla 

skåror med sin kärlek till mej bara för en sista gång ska jag hålla 

 

tackten i mitt liv med någon jag ska dela det med in i solnedgången 

bara för en gång skuld .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-19 19:11



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Starkt skrivet om avsaknaden av en livskamrat. Jag hoppas av hela mitt hjärta att hon står där en dag.
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten