Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du älskar mej så älskar jag dej

om du älskar mej så älskar jag dej 

om du sårar mej så sårar jag dej 

 

om du vill leva med mej så lever

jag med dej . om du vill springa

 

så springer jag men vill du vara dum 

så springer jag i från dej för ju mer jag 

 

älskar dej ju fortare springer du i från

mej varför du förstår ju inte mej jag 

 

förstår inte mej på dej . allt kan ju vara 

så underbart när vi skrattar till samman 

 

eller när du kryper in i mitt bröst och söker 

tröst när du är ledsen och jag torkar bort

 

dina tårar  på din kind när dom rullar ner .

du sa att du ville åldras med mej men du 

 

lämnade mej ensam kvar utan att torka 

minna tårar vi var så tajta och nu finns 

 

inget kvar . allt som var så varmnt är nu så

kallt och ensamnt jag väntar och väntar på

 

att du ska komma till baka och säga förlåt 

men jag förstår nu i min ensamhet att det 

 

aldrig kommer den tid jag får se dej igen .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-19 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten