Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i hela mitt liv har jag varit så rädd

i hela mitt liv har jag varit så rädd för allt 

och blyg jag har aldrig tagit till mej det jag 

 

vill ha jag har tagit det jag fått det kanske är 

däför jag aldrig funit den rätta eller kommit 

 

till rätta i mitt liv . med mej skälv jag har aldrig 

valt det som har känts rätt för mej kanska är det 

 

dax att klippa navelsträngen till tryggheten inom 

mej skälv och ta ett steg ut i världen och börja ta 

 

för mej det som jag vill ha i mitt eget liv här och nu .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-19 20:08



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Här finns det ett framtidshopp, en framtidstro.
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten