Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad betyder kärleken

vad betyder kärleken alla starka ord vi sa till varndra 

alla löften vi gav varandra om trohet och ett liv till

 

samman vi planerade allt ner i minsta detalg vi pratade 

vi fantiserade vi hade menings skiljaktigheter . men vi 

 

försonades alltid alla varama kyssar fylla med värme 

och känslor alla starka ord som inte betyder något i 

 

min ensamhet längre allt som glädje mej plågar mej 

nu det käns som jag straffas för varje gång jag är ute 

 

och går ser jag ditt ansikte i varje kvinna . och min telefon 

har dött den har tysnat totalt det är ingen som ringer och 

 

pratar i timmar och får mej till skratt eller varma känslor 

och tar mej i från alla mina problem alla färger som jag såg 

 

i mitt liv har bleknat till grått och vitt det finns ingen glädje

kvar jag lever endast på minnen som maler ner mitt hjärta av sorg .

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-19 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten