Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Real Love.

Han som älskar dig säger inte att du e snygg .
Han säger att du är vacker.
Han som älskar dig struntar inte i vad du tycker.
Han lyssnar , förstår och hjälper dig med problemen.
Han som älskar dig tar inte på dig utan lov.
Han frågar med händerna försiktigt och får Han kan Han inte ta dom ifrån dig.
Han som älskar dig kollar inte mot andra flickor.
För att Han kan inte slita blicken från dig en endaste liten stund.
När ni ska gå olika vägar kan Han knappt släppa din hand och låta dig gå.
Nej , Han ska absolut låta handen glida till finger-topparna och stå där och kolla dig in i ögonen .
Om Han ser dig med en annan kille så förstår Han .
För Han vet att du älskar Han .
Han avgudar dig som om du vore drottningen ..
Och det är du också , för i Hanns värld är du Allt!

Allt detta , bara för att han älskar dig !




Fri vers av Ällz
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-26 21:57



Bookmark and Share


  MickeMagic
Älskar denna grovt, det va ju så jag hade d... Exakt så faktiskt :(
Otroligt fin text.
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ällz
Ällz