Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Toner i inre och yttre världar.


Anatomins toner


Axelblad och ryggkotor.
Stoftet mellan mina axelblad
och mellan mina kotor
körar där i hudtoner.
Jag kommer inte att veta
eller bry mig
då jag väl sover tungt
och när stoftet är allt
som återstår
kommer det att avgöras
mellan lakanen, min hud
och morgonen.
Jag förutser hur mycket
stoft jag skall skaka ut
och formen tar sig
fortfarande ut
i hudtoner
mellan mina axelblad
som fastnat mellan kotorna.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-19 21:46



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Ett dualistiskt, introspektivt och musikaliskt perspektiv.
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen