Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag hade modet

Om jag hade modet,
skulle jag våga luta mig tillbaka

Om jag hade modet,
skulle jag våga dricka mitt kaffe
utan att koppen skakar av fruktan

För jag fruktar allt,
jag fruktar dig,
jag fruktar mig

Titta på mig,
möt min blick!
Omöjligt,
jag tittar alltid bort

I hopp om att det jag tittar bort mot
ska erbjuda en sista minuten-biljett härifrån

Om jag hade modet,
skulle jag våga titta hitåt, inte ditåt

Om jag hade modet,
skulle jag aldrig titta bort igen.




Fri vers (Fri form) av Neaskriver
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-20 14:33



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Dikten om hoppet
som aldrig sviker.
Välskrivet om det innersta!

2021-08-20

  Niliboy
Men Gud är snäll!
2021-08-20

  Bengt H VIP
Sätter fingret på något verkligt viktigt!
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver