Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den öppna väskan

Hans väska stod öppen på sängen i hotellrummet. Travar av dollarsedlar, slarvigt gömda under skjortor, kalsonger och gangsterslipsar med Hawaiimotiv. Han var borta. Ingen skulle någonsin hitta kroppen, det hade hon sett till. Hon lämnade huset två miljoner rikare och en älskare mindre. En ny väntade på flygplatsen i Stanstead.




Prosa (Kortnovell) av Peter Olausson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-20 20:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sådan underbar kort kurtis. En man som Kurt brukar få höra av andra att människor träffas och har trevligt tillsammans i hans namn. Och pengar är inte att förakta, om bara en eller annan vill betala skjortan för upplevelser vilka spännande är. Is är fruset vatten som ibland förekommer i drinkar på litet främmande resmål.
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP