Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Johan och Cornelis, dödade 20:e Augusti 1672.


Bröderna De Witt


Den holländska guldåldern
krossades av en våldsam rojalistmobb
under fängelsebesöket i Haag.
Deras lik blev grovt förnedrade.
Jag hör ropet från jorden än idag.




Fri vers av Koloristen
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-20 23:04



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
sic transit gloria mundi
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen