Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid för återhämtning kan göra en lat


Inte idag

Fixar det

men inte idag

 

Hinner det

men inte idag.

 

Lätt gjort

men inte idag.

 

Inte idag

finns alltid

en annan dag.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-21 20:57



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
En livshållning som vi nog är många som känner igen oss i! Du uttrycker dig fint!
2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson